Medietræning

Personlig gennemslagskraft

 
 

Øvelse gør mester - og det er vigtigt, når det virkelig gælder!

Der findes et utal af eksempler på medievante mennesker, som på få minutter har ødelagt deres karriere i medierne. For selvom de har været i medierne masser af gange før, har de aldrig øvet sig. Det betyder, at den dag, de bliver presset, har de intet at falde tilbage på, og det vil næsten med garanti medføre usikkerhed og fejl. Fejl, der desværre kan få stor betydning.

Vi kender alle til de taler, som har forandret verden og berørt os alle. Vi kan alle huske, hvordan de mennesker har gjort indtryk på os. De har påvirket os, fordi de - bevidst eller ubevidst - har gjort brug af teknikker. Teknikker, som også du kan lære.

I dag er man nemlig mere end nogensinde før opmærksom på, hvad det er, der påvirker mennesker og sætter spor i dem. Disse teknikker har hverken noget med sproget eller emnet at gøre. Det er nemlig de samme teknikker, som påvirker mennesker, lige meget hvilket sprog de taler, og hvilke emner de taler om.

VI SKAL TRÆNE DET, DER GØR EN FORSKEL

De fleste medietræningskurser arbejder udelukkende med budskabstræning. Men de ord, der kommer ud af munden på os, har rent faktisk kun en betydning på 7 procent for opfattelsen af vores kommunikation.

Derfor er det ofte ikke budskaberne, der er det vigtigste at træne. I denne medietræning træner vi også kropssprog, stemmebrug og personlig gennemslagskraft. For det er her, du virkelig finder nøglen til succes. Kan du huske de aktuelle ord i Obamas taler? Nej, men du kan huske hans udstråling og gennemslagskraft.

 

Jacob Kjerumgaard har arbejdet en del år på Christiansborg, hvor han har medietrænet ministre og menige politikere. Han gør dig i løbet af få træningssessioner i stand til at opnå et meget højt niveau i din medieoptræden. Et niveau, hvor det at optræde i medierne ikke længere er noget, du tænker over, men blot er noget, du gør.

Brug for akut medietræning?

Skal du i medierne i dag og gerne vil være sikker på at du præstere bedste muligt? 
Ring nu på 28 49 76 76 eller skriv på jacob@kjerumgaard.com

 

Få et uforpligtende tilbud på medietræning lige her

Har I brug for at blive skarpere på medierne? Vil I gerne have flere historier i aviserne og vil I gerne kunne håndtere de svære historier uden at ende i en shitstorm? 

Medietræning gør jeg klar til at navigere gennem medieverden og sørge for at I får mest muligt ud af samarbejdet med medierne.

Så få et fuldkommen uforpligtende tilbud på medietræning hos Kjerumgaard.com. Udfyld formularen her ved siden af eller skriv til os på info@kjerumgard.com

 

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Se vores gratis online
medietræningskursus

Medietræningskursus