Forside - Kjerumgaard Kjerumgaard Video- og filmproduktion
 
 
 

Storytelling

FILM, FOTO, MEDIETRÆNING & STORYTELLING
 
 

Hvad kan Kjerumgaard?

Kjerumgaard har mange års erfaring med produktion af film, billieder og medietræmning, fra mange forskellige brancher. Vi siger at vi arbejder med storytelling, fordi det netop er storytellingen der binder alle vores produkter sammen.

 
 

Et par af vores film

 
 
 
 

Film- og videoproduktioner er de mest effektive kommunikationsformer!

Film og video er de mest effektive kommunikationsformer, der findes i dag. Film og video kan blandt andet inspirere, informere eller forarge og være med til at skaffe kunder eller vælgere. Men man skal kende og bruge de rette virkemidler, så filmen eller videoen påvirker på den rette måde. Film- og videoproduktion handler ikke om selve produktet. Det er derimod historien og indholdet af filmen eller videoen, der er med til at skabe produktet. For produktet er i virkeligheden det, som man får ud af at se filmen eller videoen.

Hvorfor Kjerumgaard?

Kjerumgaard er et professionelt film- og videoproduktionsselskab. Vi producerer film, video, billeder, livestreams og podcast for små og store virksomheder over hele Danmark. Hos Kjerumgaard ønsker vi at etablere langvarige relationer til vores kunder, og vi lægger os derfor i selen for, at vores film og videoer hver gang er af meget høj kvalitet. Desuden har vi et mål om altid at forsøge at levere lidt mere, end vores kunder forventer. Vi har en tro på, at vi på den måde kan skabe en god relation bygget på tillid, så de virksomheder, der første gang får produceret en film hos os, får lyst til at blive faste kunder. Vores mål er at levere film og videoer, der synligt hjælper jeres forretning, så vi kan blive en værdifuld leverandør til jeres virksomhed.

 

Synlige priser på film og video

Der er mange faktorer, der spiller ind i produktionen af film og video. Derfor kan det være svært på forhånd at fastsætte en nøjagtig pris på produktionen. Men hos Kjerumgaard sætter vi en ære i sammen med kunden at fastlægge helt klare rammer for og ønsker til filmen eller videoen. På den måde sikrer, at vi opfylder jeres behov. Hverken mere eller mindre. Ud fra denne dialog udfærdiger vi så et tilbud på produktionen. Under punktet ”Priser” i menuen kan man se eksempler på film, og hvad de ville koste at producere. 
Se vores priser her.

Dine film skal ud og leve

Når du har investeret i en film eller video, er det vigtigt, at den kommer ud og gør det, den skal. For os er det lige så vigtig en del af produktionen at hjælpe jer med at få distribueret jeres film og videoer ud på de rigtige kanaler, så filmene og jeres virksomhed opnår det fulde potentiale. Vi kommer derfor altid gerne med råd og vejledning om den rigtige måde at få filmene ud til målgrupperne.

 

Produktion af film og video skal være nem

Film- og videoproduktion kan være en kompliceret proces, hvor mange faktorer spiller ind. Men det er samtidig en af de mest effektive kommunikationsformer, der findes. Derfor har flere og flere virksomheder og organisationer fået øjnene op for de indtægtsskabende muligheder i både film, livestreams og podcast-produktioner. Men mange virksomheder oplever, at det er både besværligt og dyrt at hyre videoproduktionsselskaber. Hos Kjerumgaard overtager vi hele processen. Efter et kort møde kan I selv bestemme, hvor stor en rolle I ønsker at spille i produktionen.