MEDIETRÆNING

PERSONLIG GENNEMSLAGSKRAFT

 

Medietræning

 

Medietræning hjælper dig i et mere og mere kompleks mediebillede. Hurtige nyheder, 24-timers nyhedskanaler, journalister der skal lave flere historier på kortere tid og influencers på sociale medier, er allesammen med til at stille store krav til vores kommunikation og mediehåndtering.

 Medietræning lære dig hvordan du kan holde hoved koldt og kommunikere klart. Vores medietræning lære dig ikke bare hvordan medierne fungere og hvordan du levere et budskab, men også hvordan du får dine historier i medierne, hvordan du undgår at de dårlige historier ender på forsiden og hvordan du får nye historier i medierne.

Vi skræddersyr vores medietræning til hver enkel virksomhed eller organisation, så vi meget præcist lære jer lige det I har brug for.
 Vi gør træningen nærværende for jeres branche og de typer af medier I skal kommunikere med. Det er vigtigt for os, at I kan se tydelige resultater når I har været gennem medietræning hos os.

Vi sørger for at I ikke ender på forsiden. Samtidig hjælper vi jer til, at I kan få de historier I ønsker på forsiden.

Gennem medietrænings-forløbet vil I få en klar forståelse af, at en god historie kan ende som en rigtig dårlig historie, hvis den bliver fortalt forkert. Ligesom en dårlig historie kan ende som en okay historie, hvis den bliver fortalt på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde.

Vi har flere års erfaring fra et af de steder i Danmark hvor der er mest mediebevågenhed, nemlig Christiansborg. Vi har medietrænet ministre, europaparlamentarikere og folketingsmedlemmer. I de sidste år, har vi trænet CEOs, presserådgivere og talspersoner fra erhvervslivet og organisationer.

Skal vi mødes? 

Jacob@Kjerumgaard.com
eller på telefon 28 49 76 76

Hvad er medietræning?

Medietræning handler om at lære en enkel person eller en virksomhed, at kommunikere effektivt og præcist med medierne. Det vil blandt andet sige, træne evnen til at kunne aflevere ét budskab, også selvom man er under pres. Budskabet er vigtig. For hvad er det seer, læsere eller lyttere skal kunne huske fra interviewet med dig? Hvis du ikke har gjort dig af overvejelser, vil du hurtigt ende med ikke at have noget budskab overhoved. 

Medietræning handler også om, at lære hvordan man undgår de faldgrupper der kan være i mediehåndteringen.

Man skal træne det som man gerne vil være god til og det som er vigtigt!

Mange ser medietræning som noget de gør én gang. Men lige meget hvad man vil være god til, må man øve sig. Vi kan alle blive bedre til at kommunikere klart og derfor skal vi hele tiden træne den evne.

Hvis du skulle holde en tale for titusind mennesker, ville du sikkert øve dig. Lige meget hvor kort talen skulle være. Ideen om at stå foran så stort et publikum og se ned på de mange ansigter, som ser tilbage på dig, kan få alle til at øve sig. Mange stiller sig op foran et live kamera, med flere hundrede tusinde seer, uden nogen form for forberedelse.

Det betyder, at kommunikationen kan blive rodet og at budskabet ikke kommer igennem på en måde så det bliver husket af publikum. Og hvis seerne ikke fanger dit budskab, hvorfor så overhovedet lave interviewet?

Du kommunikere med hele din krop.

Det er ikke kun de ord, der kommer ud af din mund som kommunikere. Faktisk står ordene kun for 3% af den kommunikation, som kommer igennem til modtageren. 93% af kommunikationen er betoning og kropssprog. Derfor er det vigtig at træne kropssproget og stemmen. Så din verbale og nonverbale kommunikation siger det samme.

Vi ser ofte politikere stå på tv og uden at fortrække en mine, fortæller de hvor rasende de er over et bestemt emne. Man tror ikke på at de er rasende. For ingen der er så sure, som de siger de er, kan stå så roligt og tale så afdæmpet. Hvis du vil være troværdig, skal både din krop og din mund sige det samme.

 

Hvordan træner man medieoptræden?

Udover at lære hvad du skal gøre før og under et interview og særlig hvad du ikke skal gøre. Så træner vi dig gennem praktiske øvelser. Du bliver stillet op foran vores kamera og kommer gennem så mange kritiske interviews, at du lære at navigere gennem dem og stadig kommunikere klart.

Alle mennesker er forskellige og reagere forskelligt under pres. Det bliver meget klart for dig selv, hvordan du optræder, når du ser dig selv på film. Vi hjælper dig igennem forskellig teknikker, så du lære hvordan du kan levere dit budskab klart og præcist, selv i de mest kritiske interview.