Professionel
videoproduktion
i hele Danmark

 
 

Videoproduktion er i dag et magtfuldt værktøj

politisk Videoproduktion

 

Film kan i dag ændre tingenes tilstand. Det kan være du vil ændre opfattelsen i en debat, ændre en lov eller du vil have adgang til nye markeder og flere kunder. Hos Kjerumgaard.com arbejder vi professionelt og strategisk med videoproduktion. Det vil sige, at vi ikke bare ser film som en reklamesøjle men som et værktøj til at påvirke. Film kan forklare kompliceret emner og påvirke et publikum som almindeligvis ikke vil bruge tid på emnet. 

Her er videoproduktion det mest effektive kommunikations værktøj over hoved. 

Lige meget om du er politiker eller en del af erhvervslivet, så kan professionel og strategisk videoproduktion være med til at drive dine interesser frem. Kjerumgaard.com forstår samspillet mellem målgrupper, erhvervslivet og Christiansborg og vi kan rådgive jer om, hvordan I kan bruge videoproduktion til at påvirke grupper, politiker og interessenter.

 

Professionelle video kampagner 

Hvis du skal påvirke en målgruppe, skal du strategisk vurdere om du skal lave flere forskellige film, så du rammer målgruppen med forskellige budskaber. Eller om du skal lave få film, men sikre dig at alle i målgruppen bliver eksponeret for dine film.

I opbygning at en video kampagne, skal du tænke platforme og målgrupper sammen. Ligesom videoproduktionens virkemidler, skal være afstemt med målgruppen. I kender jeres målgruppe, vi ved hvordan vi kan påvirke den.

 
 

Filmproduktion

 

 

Skal vi drikke kaffe?

Vi producerer film for både politiker og erhvervsinteresser i hele Danmark. Vi har hver uge videoproduktioner i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Ring på 28 49 76 76 eller skriv på jacob@kjerumgaard.com

 
 

Gode råd er dyre...
Gode råd om videoproduktion er faktisk gratis hos os

 

Vi rådgiver jer gerne om hvordan I kan bruge videoproduktion, både politisk, kommercielt og strategisk. Skal man bruge sin videoproduktion strategisk, skal man være meget bevidst om målet og målgruppen. For at kunne påvirke mennesker skal produktionen være baseret på en meningsfuld storytelling, som føre tilbage til det virksomheden, politikeren eller organisationen bygger på og ønsker at opnå i fremtiden. Vi rådgiver jer gerne om hvordan I kan producere de rigtige film, hvilke virkemidler I kan bruge og  hvordan i effektivt får videoerne ud og arbejde for jer. Filmene skal ramme jeres målgruppe og give mest muligt tilbage til jer. Vi rådgiver gerne om video strategier, valg af platforme og opbygning af video kampagner. Det man kunne kalde videomarkedsføring.

 

Du kan sikkert ikke huske sikkerheds instrukserne fra din sidste flyvetur. Men hvis jeg siger Hans og Grete, Den grimme ælling eller Prinsessen på ærten, kan du sikkert huske de historier. Måske endda så godt, at du ville kunne genfortælle dem. Det kan du, fordi vores hjerne er skabt til at huske historier. Film og videoproduktioner er ekstrem effektive til at skabe historier som vi bliver følelsesmæssigt involveret i. Det er de, fordi vi i film kan spille på næsten alle sanser.
Når vi bliver følelsesmæssigt involveret, bliver vi mindre kritiske og nemmere påvirkelige.

 
 

Videoproduktion
og storytelling