Ideer til videomarkedsføring i en krisetid

Videomarkedsføring kan være en vej ud af krise og ind i succes.

Det kan være svært at se hvordan man skal drive sin forretning, når man står midt i en krise og nedlukninger. Men her kan videomarkedsføring være en vej ud af krise og nedlukninger og direkte ind i flere salg.

Når man står i en krise som corona, hvor nedlukninger og ansigtsmasker skaber problemer for salget, så står de virksomheder der har opbygget sig et publikum absolut bedst. Der er en kæmpe fordel i at have et publikum, som man kan kommunikere til  uden af det koster millioner. 

En af de mest effektive måder at opbygge et publikum på, er gennem videomarkedsføring. Video dominere næsten alle platforme. En af grundene til det, er at video kommunikere effektivt til publikum. Video er en af de kommunikationsformer, som ligner vores naturlige kommunikation mest. Her kan vi både høre tonefald, se ansigtsudtryk og kropssprog. 

Så at bruge video til markedsføring, er en naturlig og nem måde at påvirke dit publikum på.

Ideer til videomarkedsføring

Konsulentvirksomheder

Ring til en af de kunder du for nyligt har arbejde med og som du er stolt over. Spørg om han ikke vil have lidt gratis reklame. Optage en lille film, hvor du og han fortæller hvad det var I skabte sammen. Læg filmen på de sociale medier og jeres website. Der er helt sikkert flere virksomheder, som din kunde der ude. Så hvis I markedsføre jeres lille film rigtig, vil de virksomheder ikke kunne undgå at se hvad i har lavet for deres konkurrenter og så skal de da også have hjælp fra jer.

Live streams er ikke farlige – men effektive

Live streams er langt mere effektive end du kan forestille dig. Nu kommer du helt tæt på dine kunder og interessenter. Du åbner op for en helt ny verden, hvor det ikke bare er dig der kommunikere ud, men hvor kunderne og publikum kan kommentere tilbage, ringe ind eller hver med på en live forbindelse. Hvorfor ikke lave rundvisninger live på din virksomhed? eller lave live auktioner? Live videomarkedsføring.

 

Videomarkedsføring for frisører, massøre, kiropraktor… til dig der sælger ydelser

Når du sælger ydelser har du en viden og det er perfekt for videomarkedsføring. Lav en film, hvor du fortæller om de nyeste trends, de problemer flest kommer med eller hvordan man sidder  rigtigt på en kontorstol eller sætter hår til fest. 

Husk at fortælle dit publikum, hvorfor det er en god ide at komme til dig hvis det bliver værre eller hvordan du kan hjælpe dem.

 

Videomarkedsføring for butikker

Hvis du er en skobutik, en butik der sælger helsekost, eller lignende, så ville jeg tage de 10 produkter du sælger mest af og lave videomarkedsføring som var det TV-shoppen. Fortæl hvorfor de her produkter er gode og hvorfor I sælger så mange af dem.  

 

Videomarkedsførings huskeliste
  • Det er vigtig at det er nemt at se i videoen, hvem I er og hvordan man nemt kan købe, booke eller komme i kontakt med jer.
  • Husk, det er ikke radio. Du skal vise det, ikke bare tale om det. 
  • Videomarkedsføring fungere allerbedst, når du giver dit publikum noget. Det vil sige, tage seerne med hen hvor de normalt ikke kan komme hen, for eksempel med op i en vindmølle eller med i produktionen. Eller giver dem en lille del af den viden du har om dit fag eller branche.